Pedicure met gel polish Altijd mooie verzorgde voeten

Een pedicure met Gel polish is een must voor mooie verzorgde voeten. Niet alleen als je last hebt van een likdoorn, ingegroeide teennagel of kloven. Door de combinatie met Gel polish op de teennagels heb je perfect gelakte teennagels die 8 weken lang mooi blijven. Je voeten zijn dus altijd klaar voor een dagje strand of open schoenen.

Maak afspraak Meer over Pedicure met gel polish

Verzorgde voeten met mooi gelakte nagels

 • knippen nagels tenen

  1. Nagels knippen

  Samen bepalen we de beste lengte voor je teennagels. Ben je bijvoorbeeld fanatiek sporter? Dan is verstandig om je teennagels goed kort te houden. Uiteraard wordt er tijdens de pedicure behandeling gewerkt volgens de hygiëne eisen van Branchevereniging ProVoet.

 • nagelriemen terugduwen frees

  2. Nagelriemen verzorgen

  Het verzorgen van je nagelriemen is een belangrijk onderdeel van de behandeling. Bij verzorgde voeten horen mooie nagelriemen. De nagelriemen worden voorzichtig teruggeduwd en verwijderd waar mogelijk. Zo blijft je nagellak veel langer zitten.

 • eelt verwijderen frees

  3. Eelt verwijderen

  Het eelt op je voeten (denk aan je hielen, bal van de voet en tenen) wordt verwijderd met een speciaal mesje. Daarna wordt het afgewerkt met een frees. Zo heb je na de behandeling het meest gladde resultaat. Zijdezachte voeten gegarandeerd.

 • 5. Verhelpen likdoorns, ingegroeide nagel, kloven

  Heb je last van een likdoorn (ook wel een eksteroog genoemd), kloven of een ingegroeide teennagel? Na de behandeling niet meer. Ook als je (nog) geen klachten is een pedicure behandeling goed. Voorkomen is beter dan genezen.

 • teennagels lakken nagellak

  4. Gel polish aanbrengen op teennagels

  Bij Elaness worden na de pedicure behandeling je teennagels gelakt met Gel polish. Dit is een hoge kwaliteit nagellak op basis van gel die wordt uitgehard onder een speciale LED-lamp. Daardoor blijven je teennagels zeker 8 weken mooi. Je kunt kiezen voor een mooie kleur of een french pedicure (wit randje).

 • 5. Voetmassage met verzorgende voetcrème

  De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke creme. Had je niet zoveel voetproblemen (zoals aan likdoorns, ingroeiende nagels), dan is er tijd over en doen we een langere voetmassage. Even ontspannen.

Verzorgde voeten met 8 weken perfect gelakte nagels

 • Altijd zelfverzekerd op blote voeten

  Denk jij ook wel eens: 'Kan ik m'n schoenen wel uit?' Met een pedicure en Gel polish is dat verleden tijd. Je voeten zien er namelijk altijd mooi verzorgd uit en voelen zijdezacht.

 • Tot 8 weken mooi

  Door de gel polish (een speciale nagellak die wordt uitgehard onder een LED-lamp) blijven je teennagels zeker 8 weken mooi gelakt. Dus al die tijd onbezorgd op blote voeten.

 • Nooit meer pijnlijke voeten

  Heerlijk toch als je gewoon die mooie schoenen aan kunt doen zonder pijn in je voeten? Of een flinke (strand)wandeling maken zonder last te hebben van een likdoorn.

 • Even tijd voor jezelf

  In drukke tijden is een momentje voor jezelf geen overbodige luxe. Elaness heeft een heerlijke behandelstoel waarin je even helemaal tot rust kan komen.

Klanten geven Elaness een 9.8

klantreview

Ik ben erg tevreden! De gel polish op mijn tenen blijft minimaal 6 weken goed. Zo kan ik zonder schaamte m'n schoenen uittrekken en m'n slippers aan doen! Ik hoef me niet druk te maken of m'n teennagels er fatsoenlijk uit zien. En tijdens de behandeling zit je in een prettige stoel en kun je lekker ontspannen. Echt een momentje voor jezelf.

anita van der pol review Anita van der Pol
klantreview

Ik ga regelmatig op vakantie en laat dan altijd mijn voeten verzorgen bij Elaness. Op mijn teennagels kies ik een wit randje met gel polish. Na de behandeling zijn mijn voeten heel zacht en heb ik geen last meer van die vervelende likdoorn op mijn teen. De gel polish op mijn nagels blijft de hele vakantie mooi, en lang daarna ook nog. Een echte aanrader!

review Elaness klazien van duin Klazien van Duin

Behandelingen

Pedicure incl. aanbrengen gel polish € 59,50
French pedicure (wit randje), meerprijs € 3,00