Gel Polish handen 3 weken mooie nagels zonder afbladderen

Blijven je gelakte nagels maar heel even mooi? Of scheuren ze in en breken ze af? Kies dan voor Gel polish. Deze hoge kwaliteit nagellak op basis van gel wordt uitgehard onder een LED-lamp. Zo blijven je nagels blijven 2 tot 3 weken mooi en op teennagels zelfs 6 tot 8 weken.

Maak afspraak Meer over Gel Polish handen

Binnen 30 minuten mooie nagels van jezelf

 • 1. Nagels in vorm vijlen

  Je nagels worden eerst in de gewenste vorm gevijld. Samen met een professioneel nagelstyliste bekijk je welke vorm en lengte nagels het beste bij jouw handen passen. We kijken hierbij ook naar je werk- en levensstijl. Lange nagels zijn niet voor iedereen geschikt, maar gezonde nagels wel. Alles is mogelijk en wordt op jouw wensen aangepast.

 • vitamine gel polish nagels

  2. Vitamine gel polish aanbrengen

  Vervolgens wordt een laagje van de unieke vitamine gel polish aangebracht op je eigen nagels. Dit voedt je nagels met 3 verschillende vitamines (A, B5 en E) en beschermt ze tegen verkleuring. De vitamines maken je eigen nagel ook sterker waardoor ze minder snel breken en scheuren.

 • 3. Kleur kiezen

  Je kunt bij Elaness kiezen uit een ruime collectie trendy kleuren. Van zomers rood tot chique donkergrijs, prachtig taupe of sprankelend roze. Wil je nagels met een wit randje? Dan is een French manicure perfect voor jou. Zelfs de kortste nagels lijken hierdoor langer. Liever zelf je nagels lakken? Kies dan voor een doorzichtige versteviging van je nagels. Hier kun je zelf iedere nagellak overheen lakken.

 • uitharden nagels in led lamp

  4. Droog in 30 seconden onder speciale LED lamp

  Iedere laag gel polish wordt in slechts 30 seconden uitgehard onder een speciale 18G LED lamp. Hierdoor is de gel polish meteen droog en kun je meteen alles doen zonder je nagels te beschadigen.

 • nagelriemolie dadi oil

  5. Verzorgende nagelriemolie

  Iedere behandeling wordt afgesloten met Dadi’ Oil; een intensieve olie die de nagelriemen verzorgt en de nagel flexibel en stevig(er) maakt. Ook houdt de olie je gel polish soepel. Om je nagels thuis optimaal te verzorgen is het aan te raden om deze olie zelf 2x per dag aan te brengen.

 • rode gel polish nagels

  Nabehandeling

  Na 3 tot 4 weken – afhankelijk van hoe snel je eigen nagels groeien – ontstaat er een zogenaamde ‘uitgroei’ bij de nagelriemen. Dan is het tijd voor een nabehandeling. De nagels worden hierbij licht gevijld (en dus niet afgeweekt, want dit is erg schadelijk), ingekort en wordt een nieuwe laag gel polish aangebracht. Meestal kan dit over de oude laag gel polish heen, waardoor de natuurlijke nagel nauwelijks met de vijl in aanraking komt en dus niet beschadigd. Na deze behandeling zijn je nagels weer als nieuw en kun je weer wekenlang genieten van mooie nagels.

Sterke nagels van jezelf zonder afbladderende nagellak

 • Vitamines voor je nagels

  Elaness gel polish zit vol vitamine A, E en B5 die goed zijn voor je nagels. Ze splijten en scheuren minder snel én kunnen beter groeien. Zo krijg je mooie én sterke nagels.

 • Géén kunstnagel

  Gel polish is geen kunstnagel, maar een versteviging van de eigen nagels. Het geeft je nagels direct genoeg stevigheid zodat ze eindelijk tot jouw ideale lengte kunnen groeien.

 • Nooit meer afbladderende nagellak

  Door uitharding onder de speciale LED-lamp blijft gel polish 2 tot 3 weken mooi en glanzend zonder af te bladderen. Dit is afhankelijk van de groeisnelheid van je eigen nagels.

 • Past bij iedere stijl: kleur of naturel

  Gel polish is verkrijgbaar in vele kleuren. WIl je een meer natuurlijke look? Kies dan voor de french pedicure: teennagels met een roze nagelbed en een stijlvol wit randje. Een naturel versteviging van je eigen nagels kan ook.

 • Wel versteviging, geen beschadiging

  Je nagels worden minimaal gevijld, dus geen beschadiging van je eigen nagel. Ook vult gel polish groeven en oneffenheden in je nagels op. Zo krijg je een mooie gladde nagel.

 • Korte behandeltijd en meteen droog

  Een gel polish behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Na de behandeling zijn je nagels meteen droog en kun je dus meteen alles doen zonder je nagels te beschadigen.

Klanten geven Elaness een 9.8

klantreview

Ik heb lange nagels die makkelijk breken bij het werken op de computer. Maar met gel polish kan ik dagelijks een uur of 8 typen zonder dat mijn nagels breken. Dankzij Elaness zijn mijn handen altijd verzorgd en mijn nagels ijzersterk.

nagels irene huigen review Irene Huigen
klantreview

Voordat ik bij Elaness kwam had ik nog nooit iets aan mijn nagels laten doen bij een salon. Maar na de eerste behandeling met gel polish ben ik helemaal om! Esthers enthousiasme voor het vak is overduidelijk, zeker als ze met je mee denkt over de verschillende mogelijkheden en wat bij je past.

annemarie-sikkema-ervaring Annemarie Sikkema

Behandelingen

Gel polish in 1 kleur incl. manicure € 42,50
Structure gel voor extra stevigheid, meerprijs € 3,00
Verlenging gebroken nagel, per stuk € 5,50
French manicure (wit randje), meerprijs € 3,00
Cadeaubonnen, verkrijgbaar vanaf € 20,00