Nagelverlenging acryl Lange nagels met natuurlijke look

Wil je lange sterke nagels die er natuurlijk uitzien? Kies dan nagelverlenging met acryl. Elaness zorgt dat jouw acrylnagels niet van echt te onderscheiden zijn. En altijd in een lengte die passen bij jouw werk- en levensstijl. Nooit meer dikke nepnagels dus.

Maak afspraak Meer over Nagelverlenging acryl

Hoe werkt het?

 • 1. Wat zijn je wensen?

  Tijdens de eerste behandeling worden je nagels op de gewenste lengte gemaakt. Je ziet dus meteen resultaat. Samen met een professioneel nagelstyliste bekijk je welke vorm en lengte het beste bij jouw handen en wensen past. Hele lange nagels zijn voor veel mensen niet geschikt, maar net een kleine verlenging van de eigen nagels vaak wel. Alles is mogelijk.

 • nagelverlenging met acryl en sjabloon

  2. Nagels verlengen

  Om je nagels te verlengen wordt gebruik gemaakt van sjablonen. Hierop wordt de nagel met acryl 'geboetseerd'. Als de acryl is uitgehard wordt de sjabloon verwijderd en voila: je nagels zijn lang(er) én keihard. De zogenaamde 'tips/plaknagels' worden niet gebruikt. Dit is beter voor je nagels en je hebt altijd mooie dunne nagels, die niet van echt te onderscheiden zijn!

 • acryl nagel afwerken vijlen

  3. Nagels afwerken

  Nadat de acryl is uitgehard wordt de vorm van je nagels verfijnd. De nagels worden zo dun mogelijk gemaakt, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn. Als jij vindt dat je nagels de perfecte vorm hebben worden ze gelakt met een hoogglans lak (in kleur of naturel). Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een wit randje; een french manicure.

 • nagelriemolie dadi oil

  4. Verzorgende nagelriemolie

  Iedere behandeling wordt afgesloten met Dadi’ Oil; een intensieve olie die de nagelriemen verzorgt en de nagel flexibel en stevig(er) maakt. Ook houdt de olie je acrylnagels soepel. Om je nagels thuis optimaal te verzorgen is het aan te raden om deze olie zelf 2x per dag aan te brengen.

 • acrylnagel vijlen nabehandeling

  Nabehandeling

  Na 3 – 5 weken, afhankelijk van hoe snel je eigen nagels groeien, ontstaat er een zogenaamde ‘uitgroei’ bij de nagelriemen. Tijd voor een nabehandeling. De nagels worden hierbij licht gevijld (uiteraard zonder de eigen nagel te beschadigen!), ingekort en er wordt een nieuwe laag acryl aangebracht. Daarna zijn je nagels weer als nieuw en kun je er weer even tegenaan.

Supersterke nagels op de lengte die jij wilt

 • Niet van echt te onderscheiden

  Elaness is gespecialiseerd in natuurlijk uitziende nagels. Dus ook al wordt een nagelverlenging weleens een kunst- of acrylnagel genoemd. Bij Elaness is deze verlenging heel dun en daardoor niet van echte nagels te onderscheiden.

 • Supersterk

  Een verlenging van je nagel met acryl is supersterk. Je nagels kunnen tegen een stootje en zijn dus opgewassen tegen (bijna) alle dagelijkse klussen in en om het huis. Ook bescherm acryl de eigen nagels tegen invloeden van buitenaf.

 • Acryl kan op iedere nagel

  Een nagelverlenging kan worden aangebracht op alle soorten nagels, van gezonde nagels tot hele dunne nagels. En heb je ribbels in je nagels? Dan vult acryl de ribbels op. Ook nagelbijters kunnen veel baat hebben bij acrylnagels.

 • Alles is mogelijk

  Omdat er bij een nagelverlenging met acryl een hele nieuwe nagel opgebouwd word op de bestaande nagel is alles mogelijk: Kort tot lang, Naturel tot een natuurlijke french manicure of gelakt in een mooie kleur.

Klanten geven Elaness een 9.8

klantreview

Ik ben erg blij met mijn acrylnagels; mijn handen zien er altijd verzorgd uit. Voordat ik mijn nagels bij Elaness liet doen beet ik nog wel eens nagels, maar dat is helemaal over. Elaness biedt een goede kwaliteit en service, en daarnaast is de behandeling iedere keer weer even een uurtje ontspanning.

patricia van der veeke review acrylnagels Patricia van der Veeke
klantreview

Mijn acrylnagels zijn een goede beschermlaag over mijn eigen nagels die voorheen vaak inscheurden. De behandeling bij Elaness is bijzonder goed als het gaat om de prijs-/kwaliteitverhouding, in de salon is het altijd gezellig. Ik kom er altijd weer vrolijk vandaan.

review acrylnagels Marjanne Rabbelier Marjanne Rabbelier

Behandelingen en nabehandelingen

Verlenging van de nagel met acryl, 1e behandeling € 59,50
Versteviging van de nagel met acryl, 1e behandeling € 45,50
Nabehandeling acrylnagels € 37,50
Gel polish aanbrengen over acrylnagels, meerprijs € 10,00
French manicure (wit randje), meerprijs € 3,00
Permanente glanslaag over acryl, meerprijs € 2,50