Klantreacties Ervaringen en reviews

Kwaliteit en klanttevredenheid staan op de 1e plaats. Daarom hecht Elaness veel waarde aan feedback. Hieronder lees je reviews, reacties en ervaringen van klanten.

klantreacties
klantreview

6e plaats Beautysalon Top100 - Prachtige nagelsalon. Alles past helemaal bij de belofte en uitstraling. Een voorbeeld voor andere nagelsalons: professioneel en overzichtelijk.

beautysalon top 100 review Beautyspot.nl – Beautysalon top 100
klantreview

Ik ben al jaren vaste klant bij Elaness. Esther is ontzettend kundig, én erg betrokken. Daardoor ontstaan superleuke en gezellige gesprekken. In de afgelopen jaren heeft Elaness zich op een professionele manier uitgebreid. En bezoek aan de salon zou ik aan iedereen aanbevelen!

review sonja Sonja Sonder
klantreview

Ik vind hygiene in een salon altijd heel belangrijk. En door het gebruik van persoonlijke vijlen is dat bij Elaness zeker het geval! Een bezoek aan de salon is echte verwennerij voor jezelf, een aanrader!

review astrid schep Astrid Schep
klantreview

Ondanks mijn korte nageltjes, ziet het er hartstikke mooi en verzorgd uit! Ik kom zeker terug!

rasmi recensie nagels Rasmi Bolk
klantreview

Ik ben erg blij met mijn acrylnagels; mijn handen zien er altijd verzorgd uit. Voordat ik mijn nagels bij Elaness liet doen beet ik nog wel eens nagels, maar dat is helemaal over. Elaness biedt een goede kwaliteit en service, en daarnaast is de behandeling iedere keer weer even een uurtje ontspanning.

patricia van der veeke review acrylnagels Patricia van der Veeke
klantreview

Voor mij is gel polish op m'n teennagels een enorme uitvinding! Ik vind m’n voeten niet de mooiste, maar door de french pedicure (witte randjes) van Elaness, draag ik met plezier slippers. M’n voeten zien er wekenlang top uit!

review jolanda french pedicure Jolanda Gordijn
klantreview

Ik ben erg tevreden! De gel polish op mijn tenen blijft minimaal 6 weken goed. Zo kan ik zonder schaamte m'n schoenen uittrekken en m'n slippers aan doen! Ik hoef me niet druk te maken of m'n teennagels er fatsoenlijk uit zien. En tijdens de behandeling zit je in een prettige stoel en kun je lekker ontspannen. Echt een momentje voor jezelf.

anita van der pol review Anita van der Pol
klantreview

Mijn acrylnagels zijn een goede beschermlaag over mijn eigen nagels die voorheen vaak inscheurden. De behandeling bij Elaness is bijzonder goed als het gaat om de prijs-/kwaliteitverhouding, in de salon is het altijd gezellig. Ik kom er altijd weer vrolijk vandaan.

review acrylnagels Marjanne Rabbelier Marjanne Rabbelier
klantreview

Ik ga regelmatig op vakantie en laat dan altijd mijn voeten verzorgen bij Elaness. Op mijn teennagels kies ik een wit randje met gel polish. Na de behandeling zijn mijn voeten heel zacht en heb ik geen last meer van die vervelende likdoorn op mijn teen. De gel polish op mijn nagels blijft de hele vakantie mooi, en lang daarna ook nog. Een echte aanrader!

review Elaness klazien van duin Klazien van Duin
klantreview

Voordat ik bij Elaness kwam had ik nog nooit iets aan mijn nagels laten doen bij een salon. Maar na de eerste behandeling met gel polish ben ik helemaal om! Esthers enthousiasme voor het vak is overduidelijk, zeker als ze met je mee denkt over de verschillende mogelijkheden en wat bij je past.

annemarie-sikkema-ervaring Annemarie Sikkema
klantreview

Elaness is lekker dichtbij, zeer comfortabel, vertrouwd en de kwaliteit hoog!

rob review elaness Rob Schurink
klantreview

Ik heb lange nagels die makkelijk breken bij het werken op de computer. Maar met gel polish kan ik dagelijks een uur of 8 typen zonder dat mijn nagels breken. Dankzij Elaness zijn mijn handen altijd verzorgd en mijn nagels ijzersterk.

nagels irene huigen review Irene Huigen