FAQ Antwoord op al jouw vragen

Hieronder vind je een overzicht van de vragen die vaak gesteld worden. Ik hoop dat die van jou er ook tussen zit. Heb je toch een andere vraag? Stuur me dan een berichtje via info@elaness.nl. Ik beantwoord je vraag heel graag!

Is gel polish niet schadelijk voor mijn nagels?

Gel polish is niet schadelijk voor je eigen nagels, mits je je nagels goed onderhoud. Dat wil zeggen: laat je nagels op tijd (na)behandelen in de salon. Iedere keer als er een nagel afbreekt of als deze er met kracht af komt heb je kans dat er een laagje van je eigen nagel mee komt. Op den duur kan dit wel voor schade aan je nagel zorgen. Maar als je je nagels gebruikt als een sierraad en niet als gereedschap is er niets aan de hand.

Hoe lang blijft gel polish mooi?

Gel polish blijft 2 tot 4 weken mooi. Dit ligt volledig aan hoe je zelf met je nagels om gaat. Hieronder volgen wat tips om je nagels zo lang mogelijk mooi te houden.

Hou hou ik mijn gel polish nagels mooi?

Ze zeggen wel eens: gebruik je nagels als sierraad, en niet als gereedschap. Dit is volkomen waar! Ga voorzichtig met je nagels om. Dat betekent: trek handschoenen aan als je afwast of schoonmaakt, vijl je nagel meteen als je een haakje voelt en doe voorzichtig met bijtende stoffen en/of kleurstoffen met veel pigment (bijvoorbeeld kruiden als kurkuma, kerrie of een nieuwe blauwe spijkerbroek). Ook het dagelijks gebruiken van olie voor je nagelriemen (het liefste Dadi’ Oil) zorgt ervoor dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je nagels.

Hoe verwijder ik de gel polish?

Je kunt je gel polish nagels het beste in de salon laten verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je eigen nagels mooi blijven. Mocht het onverhoopt niet mogelijk om je gel polish in de salon te verwijderen dan kun je de gel polish het beste zachtjes met de vijl verwijderen. In dit filmpje zie je hoe je dat het beste kunt doen. Let op: dit filmpje is vooral bedoeld als je binnen afzienbare tijd weer gel polish laat zetten, er blijft bij deze methode namelijk altijd nog een beetje gel polish achter. Als je de gel polish er wel volledig af wilt hebben kun je het beste toch een afspraak maken in de salon.